Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Duurzaamheid voor keuken, badkamer, vloeren, trappen, ...

Kwartscomposiet

Dit kwartscomposiet is samengesteld uit harsen en graniet- of kwartsgranulaten. Beide natuurlijke producten worden via een uniek procedé gebonden tot een oersterk materiaal dat de vergelijking met diamant doorstaat.

Bekijk de technische specificaties

vloeistofdicht en
vlekbestendig

Diresco Stone is het resultaat van een uniek procédé waarbij het kwartscomposiet oersterk wordt gemaakt. De oppervlakte vertoont geen poriën, is niet poreus en daardoor zijn vloeistoffen geen vijand. Zelfs hardnekkige vlekkenmakers krijgen geen grip op Diresco Stone. Wijn of azijn, olie of koffie, zelfs citroensap, nagellak of make-up? Het dringt niet in op het kwartscomposiet.

maatvast en
schokbestendig

Het leven gaat niet zonder slag of stoot, maar dat deert het kwartscomposiet niet. Het heet dan ook een werkblad en met Diresco Stone klopt het plaatje. In vergelijking met andere oppervlakten, zelfs graniet staat de schokbestendigheid buiten kijf. Kwartscomposiet is niet alleen maatvast het heeft ook een uitmuntende mechanische sterkte. Met Diresco Stone neem je de maat der dingen.

corrosie- en
vochtbestendig

De duurzame eigenschappen van Diresco Stone veegt letterlijk de vloer aan met corrosie of vocht. Het uiterst harde materiaal is bestand tegen de inbeukende natuurkracht van corrosie of vocht.
Het gebruiksgemak en de vele toepassingsgebieden van dit ingenieus en steengoed materiaal staan buiten kijf. Neem de overtreffende trap van duurzaamheid.

krasvrij en
zuurbestendig

Elke keuken is een leefkeuken en in elke leefkeuken wordt geleefd. Het kwartscomposiet van Diresco vormt alvast de perfecte basis voor het leven. Een werkblad uit kwartscomposiet zorgt er immers voor dat je alle dagen geniet. Zorgeloos geniet.

Kleurgamma

Zo uitgebreid de toepassingsmogelijkheden, zo gevarieerd is het kleurengamma. Door de ingenieuze samenstelling van kwarts, hars en kleurenpigmenten is de kleurenkaart nagenoeg onbeperkt.

De kleurenwaaier heeft niet alleen een update gekregen, de komst van de Venato en de uitbreiding binnen de Belgian reeks voegt er een nieuwe dimensie aan toe. Ook al blijven zwart en wit de trendsetters, Diresco Stone lanceert kwartscomposiet toepasbaar in elk interieur.

afwerkingen

Poli

Poli

Een werkblad met een hoogglans afwerking heeft het voordeel dat het oppervlak sterk afgedicht is waardoor de vlekmakers niet kunnen doordringen. Een werkblad met een hoogglans toplaag heeft een luxe en moderne uitstraling.

Poli

Velvet

UNIEKE FLUWELE AFWERKING - NIEUW
De luxueuze matte uitstraling van deze oppervlaktebewerking zorgt voor een esthetische meerwaarde plus ze staat garant voor een uitstekende dichtheid, diepe kleur en aanzienlijk verhoogde onderhoudsvriendelijkheid. Het oogt en voelt fluweel zacht en tegelijkertijd krijgen hardnekkige vlekkenmakers geen grip op deze oppervlakte. Als grote voordeel benadrukken we dat deze afwerking geen oppervlakte bescherming (vlekstop/protector) meer behoeft.

Poli

Anticato

Door een speciale behandeling heeft deze afwerking een ruwer oppervlakte. Deze Robuuste uitstraling laat zich gemakkelijk toepassen in iedere omgeving. Deze specifieke behandeling gaat niet alleen slipgevaar tegen, het opent ook decoratieve perspectieven. Het product vergt enige behandeling (protector), liefst door een professionele installateur, daarna zal het dagelijks onderhoud eenvoudiger zijn.

Diresco Stone kan eenvoudig gereinigd worden met een neutraal reinigingsmiddel. Voor meer uitgebreide info verwijzen we u naar onderstaande onderhoudsvoorschriften. Heb je meer vragen, raadpleeg onze FAQ.