Diresco gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer  

OK

Kwartscomposiet, ’t zit in de familie

Diresco is een op en top Belgisch familiebedrijf met Limburgse roots. Opgericht in 2003 door Chris Schelfhout en zijn zoon Dirk, is Diresco dankzij doorlopende investeringen en een focus op innovatie uitgegroeid tot een belangrijke speler op de internationale kwartscomposietmarkt. De familiale waarden spelen ook vandaag nog een vooraanstaande rol in de bedrijfscultuur.

Kwartscomposiet, ’t zit in de familie

Uniek in Noordwest-Europa

Als enige Noordwest-Europese fabrikant van kwartscomposiet spelen we met een productiecapaciteit tot 4.000 m² per werkdag in op de grote vraag naar dit veelzijdige materiaal. Dat kwartscomposiet zich in iedere interieuromgeving laat toepassen met esthetisch én praktisch gemak, zorgde er immers voor een explosieve groei.

Internationaal erkend expert

Diresco kan rekenen op een sterk netwerk aan distributeurs, die ons cliënteel wereldwijd een optimale technische ondersteuning garanderen. De helft van ons geproduceerde kwartscomposiet is immers bestemd voor de buitenlandse markt. Diresco staat hierdoor ver buiten de Benelux gekend om onze doorgedreven expertise en gespecialiseerde service voor alles dat met kwartscomposiet te maken heeft.

 
Greenguard, Intertek en NSF-label

Greenguard, Intertek en NSF-label

Diresco en haar team van experts streven niet alleen naar de meest ecologische productie van kwartscomposiet, ook onze bedrijfsstrategie is hierop geënt. Het werken volgens ISO-standaarden, Greenguard, Greenguard Gold, het NSF-label en het Intertek-duurzaamheidscertificaat ondertekenen onze inzet op dit vlak. Zo informeert Diresco al haar stakeholders (jou als klant maar ook onze medewerkers, omgeving, betrokken partners en de wetgever) over onze permanente inspanningen rond veiligheid, kwaliteit, hygiëne en duurzaamheid. Bovendien zijn alle D-Quartz-materialen getest en goedgekeurd door het externe certificeringsbedrijf Intertek.

Lid van A.Sta.A WORLD-WIDE

A.Sta.A WORLD-WIDE is een organisatie die de belangen van de kwartscomposiet fabrikanten verdedigd. Alle leden van A.Sta.A WORLD-WIDE voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Naast het promoten van de kwartscomposiet markt stimuleert de organisatie een continue verbetering op vlak van milieuvriendelijkheid, mensenrechten en de algemene samenleving.

Lees meer

Lid van A.Sta.A WORLD-WIDE
Video
100% Belgische productie, volledig in eigen huis