Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Diresco Stone toepassingen

Door de uitmuntende eigenschappen van Diresco Stone schittert het materiaal in vele toepassingsgebieden.

In de keuken worden krasbestendigheid en vloeistofresistentie erg op prijs gesteld, maar dat geldt even goed in badkamers. Voor vloeren, trappen en bad- of wandbekleding en zelfs badkamermeubels biedt Diresco een brede waaier aan mogelijkheden.

 

Keukens

Diresco Stone heeft een aantal troeven waardoor het product momenteel enorm in opmars is in de keukenwereld.

De krasvastheid en vloeistofdichtheid maken dat deze steen uitermate geschikt is als keukenwerkblad. Bovendien speelt het kleurengamma van Diresco perfect in op de tendens van egale kleuren in keukenwerkbladen, zoals egaal wit, zwart, bruin, beige, ...

Bekijk referenties

 

Badkamers

Steeds meer wordt de Diresco kwartscomposiet ook gebruikt in verschillende badkamertoepassingen. Niet alleen voor badkamermeubels, maar ook voor badbekleding, wandbekleding voor douches en badkamervloeren.

Hier wordt dikwijls onze anticato-afwerking gebruikt. Deze afwerking scoort immers het hoogst op gebied van slipvastheid.

Bekijk referenties

 

Meubels

Ook als tafelblad wint kwartscomposiet aan populariteit. Niet meer alleen in de keukenomgeving waar dezelfde steen als het werkblad dikwijls als tafelblad gebruikt werd maar ook in andere omgevingen zoals vergaderruimtes, eetkamertafels, salontafeltjes, ... wordt het produkt gebruikt.

Er zitten nogal wat warme bruintinten in het gamma die perfect met hout te combineren zijn of egaal wit en zwart dat met inox of aluminium gecombineerd wordt. De mogelijkheden zijn enorm.

Bekijk referenties

 

Wanden - tegels

Naast keukenbladen, badkamermeubels en meubilair wordt Diresco Stone ook nog gebruikt in allerlei andere toepassingen in de interieurafwerking.

Van vloeren, trappen tot schouwbekledingen. De hardheid maakt dat het produkt goed scoort op gebied van slijtvastheid. Onze Belgian Blue bijvoorbeeld, een variant op de Belgische blauwe steen, is veel harder en krasvaster dan de echte blauwe steen en wordt daarom veel gebruikt als vloer, trap of schouwbekleding.

Bekijk referenties