Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Filter nieuwsarchief

Batibouw 2016

Batibouw 2016</a>

We kunnen succesvol terug kijken naar onze deelname Batibouw. Met fierheid vertellen we dat onze eyecatcher een zeer grote aaibaarheidsfactor had…. Een grote ovale tafel van 6 meter op bijna 3 meter helemaal in de Crea Beton Light en dit in combinatie met de luxueuze VELVET afwerking. - lees meer...

1 | 2 Volgende »

Downloads

Hier kan je diverse documenten lezen en afprinten. Ben je professionele verwerker of handelaar, vraag dan hier je login aan.

Heb je al een account? Log dan hier in.

Heb je geen geschikt programma om deze documenten te lezen? Download dan gratis Adobe Reader.

Veelgestelde vragen

1 Wat is natuurlijke kwarts?

Kwarts is een van de meest voorkomende mineralen ter wereld. Onze leveranciers vermalen de grote kwartsblokken naar kwartsgranulaten. Diresco Stone bestaat uit 94% natuurlijke kwartsgranulaten.

Door het gebruik van deze kwartsgranulaten is onze Diresco Stone extreem sterk, zeer krasbestendig.

2 Voordelen van Diresco Stone?

Diresco is een niet-poreuze steen met uitmuntende eigenschappen zoals krasvrij en zuurbestendig - maatvast en schokbestendig - vloeistofdicht en vlekbestendig - corrosie en vochtbestendig

3 Waar kan ik Diresco Stone kopen?

Contact nemen met de dealer van uw land, zie de link "Dealers" in het hoofdmenu.

4 Moet ik een protector toepassen op Diresco Stone?

Door de dichtheid van de poriën is het niet nodig om een protector aan te brengen op composiet werkbladen met de afwerkingen Poli of Velvet. Echter onze ruwe afwerking, anticato, kan u best behandelen met een protector, verkrijgbaar in gespecialiseerde handel.

5 Wat mag ik dagelijks gebruiken voor het onderhoud van Diresco Stone?

Diresco Stone kan eenvoudig gereinigd worden met een neutraal reinigingsmiddel. Gebruik NOOIT agressieve reinigingsmiddelen zoals gootsteenontstopper, ovenreiniger, metaalreinigers, verfafbijt….

Een eenvoudige vaatdoek of microvezeldoek volstaat, een schuursponsje is verboden. We verwijzen graag naar onze uitgebreide onderhoudsvoorschriften.

6 Kan ik op mijn werkblad snijden?

Het oppervlak is zeer krasbestendig, toch raden we aan om een snijplank te gebruiken uit respect voor uw werkblad.

7 Is Diresco Stone bestand tegen warmte?

Diresco Stone is hittebestendig. Gebruik uit respect van uw werkblad een onderzetter bij het plaatsen van een hete kookpot of overschotel, extreme plotse warmteverschillen kunnen schade aanbrengen aan uw oppervlakte.

8 Welke producten worden aangeraden bij het plaatsen?

Een vakman gebruikt tweecomponentenlijm bij het plaatsen van werkblad. Plaats tegels steeds op een vlakke, stabiele, droge en gereinigde ondergrond.

9 Kan ik Diresco gebruiken in mijn keuken?

Diresco Stone is een ideaal werkblad voor uw keuken, het zorgt ervoor dat u elke dag zorgeloos geniet tijdens het koken.

10 Kan ik Diresco voor andere toepassingen gebruiken?

De kwartscomposiet wordt ook heel vaak gebruikt in de badkamer. Op een eenvoudige manier verkrijgt u een inloopdouche zonder voegen; maar ook andere spatwanden of een design volle wasbak;…

11 Kan ik Diresco gebruiken voor vloeren?

Natuurlijk is het geschikt als vloer, zo kan u uw vloer volledig laten aanpassen aan de kleur van uw werkblad of uw badkamer één geheel laten vormen. Het is ook toepasbaar als een trapbekleding, waar de krasbestendigheid erg op prijs wordt gesteld.