Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Filter nieuwsarchief

Kwartscomposiet op basis van BIO-UV Technology

Kwartscomposiet op basis van BIO-UV Technology</a>

De toepassingen van kwartscomposiet zijn eindeloos: ze vormen de perfecte basis voor een zorgeloos en onderhoudsvriendelijk leven waarin genieten centraal staat. Als 100% Belgische fabrikant produceert Diresco uitsluitend hoogwaardige kwartscomposiet dat is samengesteld uit kwartsgranulaten, harsen en kleurpigmenten. Via een uniek procedé ontstaat een oersterk materiaal dat uitblinkt in tal van facetten.

De gebruikte harsen van plantaardige origine zijn ecologisch verantwoord

Kwarts is een van de meest voorkomende mineralen ter wereld. De producten van Diresco bestonden al voor 93% uit natuurlijke kwartsgranulaten, maar nu gaan we nóg een stap verder. Onze Research & Development afdeling slaagde erin een hele nieuwe generatie kwartscomposietplaten te ontwikkelen op basis van ingenieuze BIO-UV Technology. Resultaat van dit pionierswerk? De gebruikte harsen van plantaardige origine zijn ecologisch verantwoord én de technische eigenschappen overtreffen alle verwachtingen op vlak van duurzaamheid, toepasbaarheid en verwerkbaarheid.

Optimaal genieten van je buitenkeuken

De schadelijke invloed van zonnestralen? Die krijgt geen vat op het kwartscomposiet van Diresco. De BIO-UV Technology staat garant voor optimale weersbestendigheid waardoor outdoor gebruik (bv. buitenkeukens en gevelbekleding) perfect tot de mogelijkheden behoort. Bovendien is het uiterst harde materiaal bestand tegen de inbeukende kracht van vocht, vorst en corrosie. Buitengewoon goed dus…

terug naar overzicht