Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Filter nieuwsarchief

EXPERIENCE MARMOMAC 2017 ONCE AGAIN

EXPERIENCE MARMOMAC 2017 ONCE AGAIN</a>

Diresco schittert revolutionair op Marmomac Verona.

Het Belgische Diresco, Limburgs met internationale uitstraling, lanceerde op de jaarlijkse wereldbeurs voor marmer, quartz en ceramiek, Marmomac in Verona (27/9/2017-30/9/2017) een hele nieuwe generatie D-Quartz, met name kwartscomposiet ontwikkeld op basis van Bio-UV technologie.

De Research & Development afdeling slaagde erin kwartscomposietplaten te ontwikkelen op basis van ingenieuze Bio-UV technologie.

Resultaat van dit pionierswerk? De gebruikte harsen van plantaardige origine zijn ecologisch verantwoord en de technische eigenschappen overtreffen alle verwachtingen op vlak van duurzaamheid, toepasbaarheid en verwerking.

Deze Bio-UV technologie staat garant voor optimale weersbestendigheid waardoor “buiten” gebruik perfect tot de nieuwe mogelijkheden behoort (buitenkeukens, gevelbekleding,…). De nog minder stressgevoeligheid van het materiaal vergroot de bestandheid tegen barsten en scheuren.

Met deze nieuwe markt positionering en Look & Feel heeft Diresco een voorsprong en leidende positie genomen in hun marktsegment.

Diresco kiest resoluut voor vooruitgang, kwaliteit en creatieve vrijheid met de blik op de toekomst.

Klik voor een impressie: www.diresco.be

terug naar overzicht