Familiebedrijf Diresco

Diresco is een Belgisch familiebedrijf gevestigd in Limburg en de enige Noord-Europese fabrikant van kwartscomposiet, dat zich in iedere interieuromgeving en onder nagenoeg om het even welke situatie probleemloos laat toepassen.

Diresco werd in 2003 opgericht door Chris Schelfhout en zijn zoon Dirk en innoveert onophoudelijk. Met een productiecapaciteit tot 4.000 m2 per werkdag speelt Diresco snel in op een grote vraag.

Wereldwijd netwerk

Het bedrijf heeft een sterk netwerk aan distributeurs wereldwijd dewelke een maximale technische ondersteuning garanderen. De helft van de verkoop is bestemd voor het buitenland. Diresco is dan ook ver buiten Europa een welklinkend begrip.

Bekijk onze dealers

ISO normeringen, NSF-label, duurzaamheidsverslag

Diresco streeft niet alleen naar duurzame producten en productie, ook de bedrijfsstrategie is hierop geënt, getuige daarvan de ISO normeringen, het NSF-label en het duurzaamheidsverslag. Hiermee wil het haar stakeholders (medewerkers, klanten, omgeving, betrokken partners en de wetgever) informeren over de niet aflatende inspanningen naar maximale veiligheid en kwaliteit.

ISO NSF